Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Teoctist a murit

July 30, 2007 , 11:02 pm

Teoctist a murit !
Sa cantam, sa ne bucuram … acum inteleg de ce am baut atat; ca a murit securistul asta care la revolutie i`a trimis lu` Ceausescu scrisoare de felicitare ca a ucis tinerii din Timisoara.


Scris de in Stări | (7) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • A murit Antonie Iorgovan
 • ...
 • Inca n-am murit
 • ...
 • DONE
 • ...
 • A murit Vintila Corbul
 • ...
 • Doliu National
 • ...

 • 7 Comentarii »

  1. S-a dus saracul. Pe vremea Revolutiei aveam doar cateva luni de viata, asa ca nu pot sa-l judec pentru acele fapte, insa mi-a produs o profunda greata atunci cand a implicat biserica in politica. Sa nu uitam ca Basescu, mai mult decat orice alt presedinte, a avut parte de o campanie virulenta de imagine din partea bisericii.
   Singurul mort pe care l-am injurat a fost bolsevicul de Brucan. Pe Teoctist, il las sa-l judece Dumnezeu, daca exista cu adevarat. Din perspectiva mea, biserica a fost inca de la inceput o institutie cu caracter manipulatoriu, la fel cum si religiile au fost create cu scopul unic de a indoptrina masele.

   Comment by Hacky Maximus — July 30, 2007 @ 11:40 pm

  2. Si nu si`a vazut Catedrala facuta. Daca se gandea sa faca un spital, poate`l mai tinea Dumnezeu.
   Urmeaza Iliescu.

   Comment by Alex — July 31, 2007 @ 6:02 am

  3. Subscriu! :P

   Comment by Hacky Maximus — July 31, 2007 @ 10:23 am

  4. da-l draq, sa se duca cu tot cu neamul lui de popi hoti, bagami-as din cauza lui sa vezi ca nici bodega de unde consum bere nu e deschisa ca e declarata vinerea ca fiind zi de doliu, adica nu u filme cu vandame la tv, bine ca imi lasa netu, sa vezi ce o sa ma urc eu pe pereti vineri ca nu e nimic la tv.

   Comment by Mihai Pustiu — August 2, 2007 @ 2:32 am

  5. Nu uitati ca Patriarhul Teoctist s-a intalnit cu Papa in 1989 fara aprobarea lui ceausescu. Ceausescu l-a trimis pe ambasadorul roaman de la Roma dupa Teoctist, dar patriarhul nici nu l-a luat in seama. (Mihai Pustiu, se pare ca esti total pustiu la creier…)

   Comment by George — February 22, 2008 @ 5:00 am

  6. intr-adevar am vazut ce bine pastorea biserica mai ales in predicile sale duminicile dupa 1990 incoace ,vorbea cu putere ,si biblia semnata de el n-avea comparatie,la fel si biblia lui bartolomeu anania ,acum aceste biblii sunt interzise tacit de daniel intr-un mod …

   Comment by gh — November 19, 2010 @ 9:41 pm

  7. pacat caci actualul uraste verdeata a ras tot ca si basismul ,tot ce este verdeata a pus ziduri din beton ca la auschwitz exact ca basismulbasescu ,iar Cel de sus ,ca si teoctist iubea vegetatia ,astia sar in sus ca scaraotki cand aud de verdeata,si taie tot cu furia lui scaraotki ,tatal lor si a basismului basescu pdl boc ,cazut in cioc

   Comment by gh — November 20, 2010 @ 9:43 pm

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura