Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Poemele luminii

November 15, 2005 , 7:06 pm

Mi s`a facut cadou, un birou superb. Il montez, bag compu`n el, ia foc sursa. Ma duc la 11 noaptea la Flamingo iau o sursa de 3 lei ca numai d`aia aveau, ma intorc, montez… benzineste, scnteie?te…nu porneste. Buuuuuuuuuuuun. La 4 dimineatza orbecaind caut schema de la placa de baza, poate n`oi fi infipt IO bine jumperi… aiurea!
Azi comp la garantie, defectul sugerat de nenea este ca “Nu booteaza” desi i`am zis ca e impropriu… ca sa booteze tre sa porneasca :) Asa am IO bafte de genu` asta, i`am si zis lu` Valentin sa se duca dracu` la o biserica sa aprinda o lumanare si pt sufletu` meu… Nu mai vreau concedii cu pneomonii si aniversari cu compuri belite… da na, cizmaru` n`are pantofi si ajunge presedinte… IO o sa ajung acasa…
Evident ca astia n`au serviciu de urgenta la reparatii, chiar si contra cost…

M`am nimerit in libraria de la Dalles. Evident ce caut IO nu au. Deja Vu! Dau sa plec si iar vad carti cu bulina portocalie… aha, reduceri deci. Astea aveau si o portocala desenata pe bulina. Ce a ajuns portocaliu, din culorea victoriei in iarna trecuta, culoarea reducerii acum. Blaga era “redus”. 2 Blagi achizitionati; ce bine ca nu e best seller ca sa coste mult… De la mine pentru mine in ziua in care ar trebui sa ma bucur ca m`am nascut…poetul luminii, pt lumina!

Is curios daca`mi zic maine astia ceva de comp… cica ma suna, evident nu o sa ma sune si o sa`i sun IO. Licitez pt controlleru` de pe placa de baza… da cineva mai mult ?

Sorry Diana ca n`am intrat azi dar dupa cum vezi… focu` a fost mai puternic. Multumesc pentru urari!

FDJUS


Scris de in Stări | (4) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Steaua in semifinale
 • ...
 • Mii de Smaralde
 • ...
 • Diferente – coerente… si ploua….
 • ...
 • Gigi Becali – Citate
 • ...

 • 4 Comentarii »

  1. Timpul(am gasit de curand, intr-o carte, o definitie a timpului, cica timpul ar fi acel sistem care face ca lucrurile sa nu se petreaca simultan. oare asa sa fie?! si cand e om si totusi neom sau tanar si totusi batran,foc si totusi apa,clipa si totusi an, atunci cum naiba o mai fi ?!)a trecut si iarasi a venit ziua cand ar trebui sa te bucuri ca te-ai nascut. La multi ani,Alex! Iar Marishei, multumesc ;)

   Comment by Eu — November 15, 2006 @ 11:13 am

  2. Poemele luminii.
   Tot focu` mai puternic?
   Ca nici azi n-ai..

   Comment by Eu — November 15, 2013 @ 9:43 pm

  3. Ani, de-atunci. Poemele luminii. Cu zbor, cu dor, cu amintiri.

   Comment by Eu — November 15, 2016 @ 6:54 pm

  4. Am trecut cu gand cu tot, an cu an. 12 au trecut. Si am trecut si de placa cu jumperii de foc. Si prin cei 2 Blagi achizitionati la bulina portacalie si prin lumina, lumini si poeme.
   Eu iti scriu si azi, chiar daca tu n-o sa scrii. Dar ai ramas ca alexician adevarat, omul munte de frumos. Zborul ti-a fost tot mai inalt.

   Comment by Eu — November 15, 2017 @ 8:51 am

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura