Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Ministrului Pacuraru

February 22, 2008 , 11:34 am

Cobor un strop din turnul de fildes in care is autoexilat de ceva vreme, si arunc o flegma consistenta, suculenta, plina de ura si sictir Guvernului Romaniei.

Domnule Pacuraru,

Cu regret va spun ca va aflati intr`o grava omisiune prin modificarea legii si impozitarea… a orice. Domnule Ministru omiteti, si mi se pare deosebit de important sa va atrag atentia, ca eu am scaun cu rotile la birou. Aceasta este o facilitate pusa la dispozitie de angajator pentru a ma deplasa mai repede de la o tastatura la alta. Scaunul are 5 (cinci) roti. Avand in vedere ca are mai multe roti decat o masina, va implor modificati inca odata legea si reglementati si acest aspect.

Angajatorul mi`a pus la dispozitie fereastra din geam termopan. Aceasta facilitate absolut incantatoare ma face sa folosesc lumina zilei mai mult decat pe cea artificiala. Va rog sa reglementati si aceasta facilitate, impozitand centimetrul patrat. Nu vreau sa par ca ma dau destept dar imi permit sa va atrag atentia ca fereastra tip termopan ajuta si la pastrarea temperaturii constante in birou. Lucru foarte important pentru un om, facilitate pe care nu o are vanzatorul de la RATB. Ii multumesc angajatorului pentru aceasta facilitate si il anunt cu regret, pentru ca tin la el, sa sparga geamul. Nu`mi pot permite sa`l pun in situatia de a plait impozit si pe asta.

Lucruri aparent banale pana acum dar iata, din cauza Dumneavoastra care ne`ati deschis ochii, ies la iveala. Angajatorul mi`a dat acces la buda. Am si apa calda, si sapun si hartie igienica… cred ca este una scumpa. 4 straturi. Va rog mult de tot sa impozitati stratul de hartie igienica cat si cantitatea folosita. Propun ca in fata Guvernului sa existe niste cente de colectare si analiza a hartiei igienice folosite in campul muncii, si sa stabileasca angajatii dumneavoastra valoarea impozitului. O problema poate fi ca in unele perioade, femeile pot folosi mai multa hartie igienica decat un barbat; asa ca va rog sa luati in calcul stabilirea unei comisii formare din specialisti ai ministerului muncii, de finante, mediului cat si supervizare din partea consiliului impotriva discriminarii.

Un alt aspect important, si aici este deja un conflict institutional, este ca primaria mi`a pus la dispozitie in unele zone, asfalt. Ei bine da, asta este o facilitate pe care angajatorul meu o exploateaza la maxim, si nu mai plateste inca un impozit. In marsavia lui, si`a ales un sediu pe o strada asfaltata, si m`a astras cu asta. Reglementati va rog.

Cam atat deocamdata, aveti material pentru intreag sezonul de munca.

Si va mai rog ceva Domnule Ministru. Vorbiti cu niste mame. Ale Dumneavoastra, ale colegilor… mi se pare inadmisibil ca ele care v`au dat suflare, sa va lase acum sa platiti impozit pentru niste spatii aerisite in care lucrati. Stiu ca nu ati ales Dumneavoastra sa respirati, de aceea va spun. Ori va schimbati job-ul si ajungeti undeva unde nu trebuie sa platiti impozit pe aer, ori renuntati la aceste imbecilitati.

Un alt punct de vedere, gasiti la Arhi.


Scris de in Fun,O tara minunata,Politic | Comenteaza! (0)

Articole asemanatoare:

 • Justitie adevarata
 • ...
 • Ministrul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei Nagy Zsolt are blog
 • ...
 • 322 mailing list
 • ...

 • Comenteaza! »

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura