Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Inundatie

June 1, 2008 , 11:13 pm

Ajung IO ca omu` acasa pe la 10. Dupa bere. Putina. Si ma trezesc ca plutesc prin baie si prin hol. Nu, nu de beat. Vecinu de sus care are usa de metal, m`a inundat. Dupa cum a curs, cu siguranta ca si pe vecinul de jos care nici el nu e acasa. Vine el. Surprize surpize.

Partea frumoasa e ca m`am simtit neajutorat intre multe usi la care nu raspundea nimeni. De unde plm se opreste apa ? Intr`un tragic final pentru peretii mei si instalatia electrica, am gasit Sefu care atotputernic a oprit apa.

Maine e trist. Maine dimineata trebuie sa vad cum fac sa ma spal in chiuveta de la bucatarie. Noroc ca am dop la ea. O sa`mi pun si ratustele si o sa fac spume din sampon. Acum fac din gura. Acum singura lumina ok e de la laptop. FTW Litiu-Ion si Vomafone. Conteaza ca mai aveam trebi in seara asta ? Ntz.

Ce ma scoate din sarite e ca in blocu pulii [curat, civilizat] nu e un numar de telefon de la administrator la avizier. Adica plm… am batut la o gramada de usi. Ajung la unii:

A nu, noi suntem din Focsani nu stim.

Si au plecat cocalarii la discotec?.

Nenea zeul care a inchis apa zice ca are senzatia ca la vizuina de sus nu locuieste nimeni. Totusi nu cred, ca si lumea de la Focsani, locatia e folosita de un tranzit, ceva… pentru ca prea se auzea apa curgand in cada; deci e exclusa treava sparta.

Ne vedem la OTV:
Senzational! Pompierii au spart o usa pentru a opri un robinet!


Scris de in Stări | (4) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Bricheta
 • ...

 • 4 Comentarii »

  1. Asigura-ti apartamentul pentru daune de astfel de mizerii si apoi du-te in vizita pe la vecini si avertizeaza-i ca daca se mai intample vor plati de-o sa-i usture in dos.

   Comment by FuckYouTovarasi.blogspot.com — June 12, 2008 @ 12:01 pm

  2. Mi-am dat seama ca nu ai citit ultimele posturi. Alexandru Cretu a murit saptamana trecuta intr-un accident de masina.. :(

   gasesti mai multe detalii pe pagina de mai jos, in primle comentarii de la articol. :(

   http://www.stari.ro/adobe-acrobat-cu-flash.html

   Comment by Robert_Pitesti — June 12, 2008 @ 2:42 pm

  3. Scuze ! A fost singurul articol citit …

   Comment by FuckYouTovarasi.blogspot.com — June 12, 2008 @ 3:03 pm

  4. daca nu ai avut timp sa stai mai mult pe site, n-aveai de unde sa stii… we’re only human

   Comment by Robert_Pitesti — June 12, 2008 @ 4:22 pm

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura