Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Independenta Kosovo

January 30, 2008 , 10:44 am

Ei bine nu, nu vreau independenta Kosovo. Ete ca asa mi se scoala mie, nu o vreau. Pai ce mama dracu, stat musulman trebuie in mijlocu Europei ? Si cand zic musulman nu ma refer la Turci de exemplu, ca la ei desi s’aude nenea care zbiara rugaciunea din moscheie la ore fixe, n`am avut senzatia ca is in stat musulman/arhaic/urat. Ma gandesc la fundamentalisti. Ca sa nu mai spun ca istoric nu prea au nici o treaba [confirmat de bastinas], spre deosebire de Bosnia sau Croatia. Si mai e o chestie, albanezii is cele mai proaste cunostiinte ale mele in materie de popoare straine. No way.

Daca te gandesti bine, in afara de reunificarea celor doua Germanii, in Europa nu s`a mai lipit nimic. Iugoslavia s`a spart, Cehoslovacia la fel, nu mai zic de URSS. Ca`i inteleg pe americani ca sustin independenta Kosovo, e alta chestie. Pai sa vezi atunci inarmare, scuturi anti racheta, war for peace si bani masivi bagati in apararea contra potentialei amenintarii a unui nou stat musulman. Si dupa independenta Kosovo [care chiar se va intampla din ce am inteles de la amicii d'acolo], urmeaza intre timp o previzibila alaturare/alipire cu Albania, si niste mari spume la gura pentru independente in Italia si Spania. Si o sa vezi ungurii nostrii cum o sa aiba orgasme multiple.

Oricum intreaga ex Iugoslavie e plina de popoare nervoase, vezi Genocidul de la Srebrenica, ca sa nu mai zic de toate razboaiele. Si cu Kosovo ca stat independent nu stiu daca sarbii or sa stea cuminti. Mi`e mila de crestinii care inca mai is prin Kosovo.


Scris de in Amalgam | (1) Comentariu

Articole asemanatoare:

 • Care-i diferenta ?!
 • ...
 • Viza de Kenia
 • ...
 • De ce nu trebuie suspendat Basescu
 • ...

 • 1 Comentariu »

  1. Vezi si http://www.kosovo.net

   Comment by George — February 22, 2008 @ 4:55 am

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura