Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Examen titularizare

July 16, 2007 , 10:14 am

Verificati budele. Bacalaureatul in materie de copiat a fost doar antrenamentul.

Peste 47 000 de profesori au inceput, luni, examenul pentru titularizarea pe post. Indiferent de specializarea lor, toti vor avea de rezolvat varianta cu numarul 1 , din cele trei posibile, extrasa de reprezentantii Ministerului Educatiei.

Full


Scris de in O tara minunata | (7) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Ridicati mainile-n U si strigatzi PruteanU
 • ...
 • Picaturi de untdelemn
 • ...

 • 7 Comentarii »

  1. Si iar or sa pice 70%, ca asa e invatamantul romanesc…

   Comment by Deea — July 17, 2007 @ 2:00 pm

  2. Degeaba radeti de profesorii care au participat la titularizare. Nu este un examen usor si cine este din afara sistemului nu ar trebui sa deschida gura. Am luat in fiecare an nota de titularizare si nu am avut pe ce sa ma titularizez. Si atunci mai merita?

   Comment by alexandra — July 18, 2007 @ 10:43 pm

  3. Acu’ ca a trecut pot sa vorbesc :)

   Ai fost carcotas.

   Nu s-a copiat, ce putin la Bacau. Ministretul a trimis delegatii sa verifice respectarea regulilor in salile de examen.

   P.S. Oana a luat, fara sa copieze.

   Comment by Noi — July 18, 2007 @ 10:46 pm

  4. @alexandra
   Stiu ca nu e examenul usor, dar stiu ca in Bucale se copiaza. Iar daca tot nu poti sa te titularizezi, de ce nu schimbi jobul ?!
   @Noi
   Dap. Da am avut colegi care se titularizau si au luat si 3, si altii care au copiat. Ce`i drept, acum ceva ani cand am facut si IO pe profu.
   Si felicitari Oanei :)

   Comment by Alex — July 20, 2007 @ 11:06 am

  5. la examenul de titularizare din acest an la neamt s-a intamplat ceea ce era de asteptat:pilosii din neamt care s-au inscrs la titularizare cum au vazut ca nu se poate face nimic pt ei nu s-au mai prezentat la examen,unii din ei sunt la continuitate cu toate ca nu au dreptul datorita faptului ca nu respecta legea invatamantului.Daca la neamt se fac verificari vor cadea multe capete de la inspectori pana la profesori.Acesti profesori au intiietate peste tot pt ca au legaturi cu PDL stranse LA PUSCARIE CU MAFIA DIN SCOLILE NEMTENE

   Comment by cristi — July 19, 2010 @ 9:17 pm

  6. daca ne uitam cu atentie la notele de acum 2,4,5 ani vom observa ca subiectele au fost mai grele ca in acest an si niste note foarte mari.Cu siguranta daca cei de sus verifica observa la ce fraude a fost supus profesorul amarat din neamt.Domnule ministru verificati va rog si ministerul va avea de casrigat cat si noi profesorii buni si foarte buni din neamt.Propun sa se poata face contestatii si la lucrarea colegilor si sa vedeti ce descoperiri facem impreuna

   Comment by cristi — July 19, 2010 @ 9:24 pm

  7. E o prostie ce a fost anul acesta la Examenul de titularizare.
   Subiecte in afara programei… bucuria jurnalistilor care spun cu zambetul pe buze ca profesorii sunt foarte slabi. Pacat ca inca se bate joc de munca unor oameni.

   Comment by Cristina — August 7, 2010 @ 4:24 pm

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura