Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Despre imbecilitatea manelistilor – studiu de caz

November 30, 2006 , 10:05 am

Probabil ati vazut ca foarte multe comentarii sunt la mesajele cu download manele *luna* 2006. Cum spuneam acolo, aceste mesaje sunt in scopuri pur de SEO si de facut misto. Acum sa luam statisticile:
Analyticsu zice ca: 2,677/unici au intrat pe manele noiembrie 2006. Probabil 98% cautau manele. Unii au injurat, altii au cautat, altii inca`s ofticati ca nu stiu sa descarce manele d’aici.
Uimirea e cum a indexat Google linku`. Vedeti textul de la descriere:

Cum cauta un manelar studiu de caz

Vedeti ?
Deci zice clar ce si cum e cu linku`… da manelistu nu citeste. Poate nu stie ? El vrea numai sa descarce manele… Cat de bou sa fii ca sa intrii si sa intrebi ca de ce nu pot sa descarc manele dupa ce scrie clar ca n`o sa gasesti aici ?


Scris de in Screenshots,www | (6) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Pornografia, devansata de afacerile online
 • ...
 • Pentru ca nu pot sa stau cu geamul deschis
 • ...
 • Onanisme
 • ...
 • trafic.ro se vede ca e romanesc
 • ...
 • Minge
 • ...

 • 6 Comentarii »

  1. Manele, manelisti (da` sa vezi maneliste!!), kkt, kkt-uri. Si-mi pare ca-s prea bagati in seama. Bagati, da, e de bine..dar nu in seama.

   Comment by Eu — November 30, 2006 @ 11:49 am

  2. si sa ma mai intreb de ce-am iesit (noi-romanii) pe penultimul loc la sondajul ala cu “cine e cel mai destept popor din europa”? nu.. nu ma mai intreb.. m-am convis.. canada.. here I come!

   Comment by Irin — December 2, 2006 @ 10:16 pm

  3. Felicitari pt idee. Cautam pe google ceva despre “celelalte cuvinte” si mi-a aparut si link-ul asta. Intrasem sa fac misto de mizeriile care se numesc “manelisti”; Imi place ce-am gasit ;) \m/

   Comment by Thanatos — August 12, 2007 @ 7:26 pm

  4. hai mah lasati fitzele astea de kkt k va luatzi de manelisti asa degeaba …..si poate manelisti se grabesc si nu au timp sa citeasca descrierea aia de kkt…..

   Comment by o mare fana a manelelor-deeah — September 3, 2008 @ 2:03 am

  5. bai fratilor dar voi sunteti batuti in cap cu pula si cred ca de un manelist…..care e diferenta dintre un manelist si un roaker???sau care e diferenta dintre manelisti si voi care mancati kkt si nu va mai saturati….diferenta e
   …un manelist e maneslist si asculta ceea ce ii place pe cand voi nu stiu ce gen de muzica va place dar dupa cum am observat va place sa mancati kkt cu tona…..apropo mai mare prostime ca aici nu am mai vazut..pardon prosti ca voi care nu stiu ce sa mai faca….

   Comment by dany — May 22, 2009 @ 9:05 pm

  6. @dany: Diferenta de intelect nu ajunge ?
   Nu este nimeni batut in cap cu .. ce spuneai, daca este cineva, acela esti tu, si cum intre cele doua capete nu exista diferenta in cazul tau, e tot una :) )

   Comment by Marian — October 27, 2009 @ 10:31 am

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura