Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Concursul de Informatica Aplicata 2008 fara Linux

May 23, 2008 , 1:21 pm

Cu CIA am avut experiete neplacute prin 2005 cred. Nu, nu eram concurent. In fine, atunci s`au intamplat fapte si din CIA Buzau se pare ca a ajuns CIA Cluj. Iar in fine, la Buzau a fost o neorganizare marsava si meschina pentru care nimeni nu cred ca a platit. Si in alte fine, au fost niste huiduieli la TV, niste copii amenintati ca filmasera ce era p`acolo, poate unii bolnavi de la stafilococii apei minerale Perla retrasa de la Pepsi care li se servise… dar cam atat.

Uite ca acum se pare ca la CIA se interzice Linux`ul.

De pe blog-ul lui Janimo aflu o chestie – zic eu – socanta. Exista un concurs de informatica (CIA ) in acest weekend. Janimo i-a intrebat pe organizatori daca grupul de software gratuit poate participa si le-a fost oferit un loc dupa Microsoft, Cisco si alte firme mari. Asta acum doua zile.
Ieri, omul a fost anuntat ca reprezentantul Microsoft care se ocupa de strategia educatiei a cerut organizatorilor sa anuleze prezentarea Ubuntu pentru ca nu e corect sa faci asa ceva la o conferinta organizata de Microsoft.
Da, Microsoft sunt co-sponsori, dar evenimentul este organizat de Ministerul Educatiei si oficiul local din Cluj, intr-o universitate publica, pentru beneficiul publicului.

Asta e de la Cypress

Preluarea e de la Janimo.

Tanti Sanda, pai ce facem ?

Altfel, e romaneste. Cine plateste comanda muzica, nu ? Inca odata ma felicit ca nu mai particip la perveristati d’astea indiferent de invitatii.

Si nu uitati. DIGG IT!


Scris de in IT&C Related,O tara minunata | (4) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Czone Connect Script
 • ...
 • Goobuntu
 • ...
 • Trilulilu webcam
 • ...
 • Fara SPAM pe blog
 • ...
 • Porn my Linux friends, multipart rar porn
 • ...

 • 4 Comentarii »

  1. [...] au cu guvernul, era de a?teptat s? ?in? cu din?ii de aceast? pia??. Am citit la Alex pe blog (pentru prima dat?) despre asta ?i era s?-mi stea pr?jitura-n gt (mncam). Am mers [...]

   Pingback by A.Faith Blog » Microsoft nu vrea Linux n Romnia! — May 23, 2008 @ 2:04 pm

  2. Era clar ca o sa fie acaparat evenimentul de MS, doar era sectiune de c# si in rest nicio alta tehnologie

   Comment by Alexandru Tic — May 23, 2008 @ 3:37 pm

  3. Da, ca WEB-u` se tine pe IIS si pe .NET :) )

   Comment by Alex — May 23, 2008 @ 4:42 pm

  4. Update cu reactii de la organizatori la Oradeanul: http://www.oradeanul.com/2008/05/23/microsoft-pune-monopol-pe-cluj.html
   A se vedea stilul:

   ###
   organizatori on May 23rd, 2008 at 4:50 pm

   Raspuns organizatori

   CIA 2008 este un Concurs de Informatica Aplicata adresat elevilor de liceu si inclus in calendarul competitional al M.E.C.T.
   Pentru desfasurarea in condititii optime a acestui concurs, I.S.J. Cluj a primit oferte de sponsorizare de la mai multe firme de profil.
   Colaborarea cu Microsoft Romania se realizeaza in cadrul programului Parteneri pentru Educatie.
   Work-shop-urile organizate pentru profesorii insotitori ai elevilor participanti la concurs s-au stabilit in cadrul Comitetului de organizare CIA, cu respectarea cerintelor impuse unei asemenea manifestari specifice programului mai sus mentionat.
   S-au inregistrat solicitari oficiale din partea Microsoft, Cisco si Intuitext. Nu s-a urmarit impunerea unui monopol din partea sponsorilor.
   ###

   Fara cuvinte.

   Comment by Alex — May 23, 2008 @ 8:05 pm

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  « Da?ii ap?!    Hap-uri »

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura