Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Boicot anti Basescu

May 23, 2007 , 11:24 am

Postul public de televiziune aproba demersul Clubului Roman de Presa si nu va difuza materiale cu presedintele Traian Basescu joi, in ziua reinvestirii acestuia in functie, informeaza Departamentul de Comunicare al TVR.
Clubul Roman de Presa a recomandat presei sa instituie joi, pentru mediul audio-vizual si vineri, pentru publicatiile zilnice tiparite o ,,tacere mediatica” asupra declaratiilor presedintelui Basescu ca urmare a atitudinii acestuia fata un reprezentant al presei.
Conform unui comunicat al CRP, presedintele Basescu a incalcat prin actiunea sa dreptul constitutional al publicului la informare. De aceea Clubul Roman de Presa va depune o plangere penala si va sesiza organismele intenrnationale. Mediafax

Oare cand s`a mai coalizat presa in halul asta ? Si ce a incalcat Basescu ? Daca astia chiar il dau in judecata pentru asta, inseamna ca sunt toti tigani imputiti. E prea cusuta cu ata alba toata coalizarea asta a presei. De ce nu s`au coalizat impotriva lui Iliescu ? Lui Becali ? Lui Care este ? Oare de ce…
Oricum ca si impact mediatic, asta nu face decat sa`l martirizeze si mai mult pe Basescu, lucru rau de altfel. Ca o sa ne trezim cu asta cu mai multe mandate ca Iliescu.
Cat despre Televiziunea Publica, chiar nu are dreptul sa faca asa ceva.


Scris de in O tara minunata,Politic | (5) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Anti coruptia
 • ...
 • Basescu nu a demisionat
 • ...
 • Sa va tina erectia
 • ...
 • Banner Pro Basescu
 • ...
 • Suspendare
 • ...

 • 5 Comentarii »

  1. Vad ca CNCD l-a dat doar avertisment. Furtuna intr-un pahar cu apa. Voiculescu cred ca face pe el de ciuda !!!

   Comment by boyarul — May 23, 2007 @ 2:32 pm

  2. Daca il dadea aia in judecata pentru talharie, era OK pe buna dreptate. Si chiar n`aveam nimic de comentat. Numai ca daca facea asa, nu mai era tot scandalul asta mediatic.

   Comment by Alex — May 23, 2007 @ 6:49 pm

  3. Din interese politice, in urma unor manipulari grosolane, au fost ignorate reguli elementare de bun-simt.
   Solicitam prin prezenta petitie anchetarea, audierea si sanctionarea tuturor organelor de presa scrisa sau audiovizuala care au facut publice sintagmele rasiste si sexiste (obtinute dintr-o inregistrare ilegala a unei conversatii private, fara acordul paricipantilor la conversatie).
   Va rog cititi petitia catre CNA si scrisoarea deschisa trimisa dimineata catre CNDC, RomaniCriss, mass-media la adresa: http://www.petitiononline.com/edudiscr/ si semnati daca sunteti de acord. Va rog dati mai departe, la cat mai multi. Sa ripostam celor care vor sa boicoteze poporul.
   Va multumesc tare mult. Ludovic-Stefan Kocsis.

   Comment by Ludovic-Stefan Kocsis — May 24, 2007 @ 1:39 am

  4. Ma plictisesc jurnalistii astia cu aberatiile lor despre bun simt. Oare stiu ei ce e ala? Cand jurnalismul o sa fie practicat riguros si cu simt de raspundere atunci sa comenteze. Pana atunci ciocul mic, ca voi oricum vorbiti aiurea.

   Comment by gabrelif — May 26, 2007 @ 1:16 am

  5. Ma plictisesc jurnalistii astia cu aberatiile lor despre bun simt. Oare stiu ei ce e ala? Cand jurnalismul o sa fie practicat riguros si cu simt de raspundere atunci sa comenteze. Pana atunci ciocul mic jurnalistilor, ca voi oricum vorbiti aiurea. Mai faceti un pic de scoala si altferl discutam dupa aceea.

   Comment by gabrelif — May 26, 2007 @ 1:17 am

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  « Sex tag    Blogoiada »

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura