Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Bastarda Istanbulului – Elif Shafak

December 19, 2007 , 11:51 am

Leaving Las Vegas
Mi-a placut. Subiectul as zice ca e simplu, conflictul dintre armeni si turci. Mai exact nerecunoasterea de catre turci a genocidului impotriva armenilor. Trecand peste istoric, mi`a placut cartea ca si stil de scris. Da, se vede ca este scrisa de o femeie dar nu este deloc siropoasa cum pare. Din contra, mi se pare extrem de dura prin simplitatea cuvintelor si ironia simturilor. Culmea, daca nu eram intr`o imprejurare oarecare, cu siguranta nu ajungea cartea asta la mine. Adica daca eram intr`o librarie, clar nu mi`o cumparam. De ce ? Nu stiu…

Si cu toate acuzele turcilor impotriva autoarei [care au fost retrase], nu mi se pare o defaimare la adresa Turciei. Din contra. Chiar daca [din punctul meu de vedere] actiunea este anticipabila dupa doua capitole, mi`a placut mult.

Luati ca e super oferta la Polirom. Si dupa ce cititi, puneti mana pe Wikipedia si Google si vedeti un strop dupa simboluri. O sa aveti surprize. Iar daca nu ajungeti la Istanbul ca sa va minunati de fetele ninja alaturi de fetele cu fuste minini, gay, transexuali, oameni care lasa totul balta si se roaga cand se aud in oras rugaciunile din moschei… pe scurt, de un melanj cultural, puteti sa gasiti o parte din acestea in Bastarda Istanbulului.

Bastarda Istanbulului – Elif Shafak
COLECTIE:BIBLIOTECA POLIROM
PRET: 28.95 RON
20.44 RON( Oferta speciala a saptamanii )
DOMENIU: Literatura universala
ISBN: 978-973-46-0725-9
ANUL APARITIEI: 2007
NUMAR PAGINI:376
FORMAT:130×200

Despre, in .ro:
“Bastarda Istanbulului”, Elif Shafak
Citate – Bastarda Istanbulului
Elif Shafak – Bastarda Istanbulului
Bastarda Istanbulului


Scris de in Amalgam | Comenteaza! (0)

Articole asemanatoare:

 • No related posts
 • Comenteaza! »

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura