Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Adsense in Romania

March 25, 2007 , 5:07 pm

Adsense in Romania este un serviciu pe care il asteptam. Si publisherii si advertiserii. Bun. Vine Adsense in Romania. Ce facem cu el ? Adica, avem public care chiar sa foloseasca reclamele contextuale ? Nu la nivel de click, ci la nivel de serviciu efectiv. Exemplu, is pe un blog, ala scrie despre viermii de parlamentari, pac apare contextuala cu viermii de matase si poate ca ma intereseaza. Ok, am dat click, am vazut site`ul… si dupa aia ?
Din ce am vazut, astia ancorati in online vor/vrem serviciu la click de mouse. Plata cu cardul si seriozitatea firmelor romanesti este pe undeva pe la epoca de piatra sparta la noi. Adica vad reclama la cooler pe socket DubluQ, uuu vreau. Vad pe site… pac sa bag cardu. WTF ? Unde ? Nu exista. Sa fac comanda, sunati pentru stoc. Deja nervii si starea mea de a cumpara acel produs s`au dus dracu. In stoc logic ca nu e, ca ce e pe site nu e pe stoc… Am pierdut o gramada de timp. Un servicu de genul asta in lumea civilizata… am vazut contextuala la GoDaddy, mi`a placut, card, click, up`n running in 5 minute.
D’aia zic. Adsense la noi, desi e neoficial, e la nivel de reclama/popularizare si click-uri. Cred ca 0.01% din Adsense-ul romanesc este eficient, cum ar trebui sa fie. Adica da, eu imi iau un ban ca ti`am publicat reclama, tu iti iei un ban din reclama pe care ai platit`o. La noi… De ce nu vine Adsense mai repede in Romania ? Pentru ca nu suntem pregatiti… Ca banii nu se fac din reclama la un site crestin sau ceva joc online…
Adsense ca si concept, implica mai mult online decat poate Romania la ora asta.


Scris de in IT&C Related,www | (3) Comentarii

Articole asemanatoare:

 • Google Adsense temporary unavailable
 • ...
 • Daca as scrie despre Adsense RO
 • ...
 • FeedBurner cu Google AdSense
 • ...
 • Proconsul prin Adsense
 • ...
 • Adsense slideshow
 • ...

 • 3 Comentarii »

  1. Adsense ca si concept, implica mai mult online decat poate Romania la ora asta.

   Cred ca ai exprimat gresit. Nu e vorba de potenta, pentru ca dpdv economic, e clar ca suntem la nivelul oricarei alte tari, ca geme tara de carderi:))

   E vorba de nivelul DE INTELEGERE! Oamenii nu pricep ca online inseamna totul, de la add-uri pana la vanzare. Nu, ei inteleg ca trebuie sa vada banii, trebuie sa te vada la fatza, sa nu ii furicumva, etc. aia e problema.

   De aia vreau eu sa emigrez, mancatzash:))

   Comment by Arhi — March 25, 2007 @ 11:28 pm

  2. Sincer numai geme tara de carderi cum gemea prin ’96-’97 [asta daca te referi la CC-uri ;) ] {Isi mai aduce cineva aminte de functia extrapolate ?! Hai noroc Bevis! :D }
   Cat despre nivel economic, uite fumez dintr`un pachet de Lucky fara filtru, 4 euro = 13.4 RON. De unde atata nivel economic ?
   Si nu`i vorba de oameni, e vorba de tractoristii care s`au vazut patroni. Nu conteaza ca la baza e sculer-matritzer si acolo a ramas. Dar le stie, iar daca nu el, nepotzelul care e la liceu [ceva nou in familie] si le are. Dar daca merge si asa…
   Daca emigrezi, sa ne chemi si pe noi… [e clar ca tre sa ma pun bine cu tine =)) ]

   Comment by Alex — March 26, 2007 @ 3:16 am

  3. Adsense in Romania…

   Exemplu, is pe un blog, ala scrie despre viermii de parlamentari, pac apare contextuala cu viermii de matase si poate ca ma intereseaza….

   Trackback by Voteaza acest post pe wins.ro — March 26, 2007 @ 8:33 pm

  RSS feed for comments on this post. | Trackback

  Comenteaza!

  XHTML ( Poti sa folosesti tagurile): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

  Sorry, nexam post-uri.

  -
  Link Exchange

  Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura