Cauta


Baga mailu`:


Si vezi ca mailu` e ala cu @ si fara www in fatza, da ?

-

Aveam o senzatie corecta ca suntem idioti

April 2, 2008 , 7:24 pm

Aveam o senzatie corecta ca suntem idioti cand ziceam ce ziceam.

[...]
Seful statului roman a afirmat ca a abordat, cu liderul american, problema vizelor pentru SUA, dar si cazul lui Teo Peter, fostul basist al formatiei Compact care a murit, in urma cu patru ani, in urma unui accident provocat de un angajat al misiunii diplomatice americane in Romania. Basescu a afirmat ca Bush e de acord “sa se gaseasca cat mai rapid cu putinta o solutie rezonabila acceptata de familie pentru Teo Peter”.
[...]

Full

Pai si Bushulica ce sa`i zica ?
B? B?selule, las? bre ca la voi o nevast? de parlamentar a omorat trei oameni si nu a pa?it nimic, asa ca hai mai bine vezi`ti de nghe?ata ta!


Scris de in O tara minunata,Politic | (2) Comentarii

Limbi americane

April 2, 2008 , 7:14 pm

Cat is IO asa prin deplasari, departe de Summit, nu pot sa nu observ ca dupa ce sugatoru pulii licuriciului mare, care si`a facut treaba latrand la rus, a primit limbi in consecinta; limbi pe care doar un retard la final de mandat ar putea sa le dea; cat despre sugatorul de pula a licuriciului mare, ar trebui batut cu The Complete Idiot’s Guide to… Diplomacy in cap, pana i`ar creste parul. Adica numai un imbecil ar pune botu la chestiile astea.

Altfel, va urez un Summit placut. Oricum din ce vad p’aici, zici ca s`a mutat Bucurestiu in provincie.


Scris de in O tara minunata,Politic | Comenteaza! (0)

Sorry, nexam post-uri.

-
Link Exchange

Stiri IT & C Politica Financiar Muzica Sport Sanatate Monden Cultura